A futás növeli a borjakat?

Ha vékony borjak vannak, és elkezdenek futni, akkor valószínűleg izomot alakítanak ki, ami növeli a borjakat. Másrészt, ha extra zsírt hordoz, amikor kardio fitnesz tervet indít, például fut, akkor a borjak mérete csökkenhet. A futás egy kardio erőteljes formája, amely aktiválja és támaszkodik a glutákra, a quadriceps-ekre, a combcsontokra és a borjakra, hogy továbblépjen. Mint ilyen, a futás egy hatékony kalóriaégető, a 6 mph-os sebességgel történő futtatás körülbelül 405 kalóriát képes 30 perc alatt felfrissíteni, a Fitness Magazin szerint.

A térd alatt alsó lábainál elhelyezkedő borjak kétfejű izomcsoportot alkotnak, amely a gastrocnemiusból és a soleusból áll. A gastrocnemius a kettő közül a nagyobb, és a borjú kidudorodó alakját alkotja. Az üledő mélyen ült a borjúban a gastrocnemius alatt.

Együtt dolgozva, a borjú izmok szolgálnak felemelni a sarod, amikor a láb egyenes és hajlított. A futó mozgás szerves része, a borjak elindítják a lábciklust, és kikapcsolják a nyomást, és hatással vannak mind a vezérlésük, mind a sebességükre. A borjak ismételt beavatkozása ezzel segít az izomcsoport kialakításában és fejlesztésében.

A borjak

Akcióban