A stairmaster segít csökkenteni a cellulitist?

A szépen hangzó szó, a cellulitisz megszólalása általában negatív reakciót eredményez. A cellulitisz valami megszabadulni, és a gyakorlás az út. A Stairmaster-on végzett testmozgás elősegíti a cellulitisz csökkentését és az egészséges táplálkozással kombinálva jobban működik. Amíg nem észlelheted a csökkentést, csökkentheted a rögös zsírraktárak megjelenését.

A cellulit zsír. Nincs más módon mondani. A cellulit zsíros méhsejt formájú, a bőr alatt látható. Sajnos a genetika nagy szerepet játszik abban, hogy zsírként látja-e cellulitként a testét. Ezt nem változtathatja meg, de csökkentheti a megjelenést a testben tárolt zsír mennyiségének csökkentésével.

A Stairmaster egy álló edzőgép, amely utánozza a lépcső mászását. A lábad nem hagyja el a pedálokat, de a lábai felfelé és lefelé mozognak, mintha egy lépcsőn emelkednének. Ez a mozgás gyors ütemben zajlik, amely megemeli a pulzusszámát, és tüzelőanyagként égeti a zsírt. A zsír a kitartás ereje, így lehetővé teszi a Stairmaster 20-60 perces elvégzését. A Tufts Medical Center szerint, ha súlya 135 font, körülbelül 245 kalóriát éget 30 perc lépcsőfokos léptetés közben.

Nem tudod elmondani a szervezetedet, hogy hol égesse el ezeket a zsíros kalóriákat. A zsákokat a karján, lábán és törzsén tárolja. A terület, ahol látja a cellulitist, nem feltétlenül az első olyan hely, ahol a szervezet a zsírégetőhöz jut, de legyen türelmes és eredményeket fog látni. A Stairmaster-rutin iránti elkötelezettség csökkenti a zsírraktárakat, ami csökkenti a cellulitisz megjelenését a szervezet egészéről.

A Stairmaster az alsó testét használja, hogy lenyomja a pedálokat, és utánozza a lépcső mászó mozgását. Az ellenállási szint, amelyet választasz, a csípő és a lábak izmait hangosítja. Minél több izomszövet van, annál több kalóriát használ a teste, ami csökkenti a zsírraktárakat. Szintén a szoros izmok csökkentik a narancsbőr habarcsát.

Nem a nagyi lábai

Lépj fel

Hadd mondjam el

Firm It Up