Arckifejezések a ráncok megelőzésére

A ráncok előidéző ​​része elkerülhetetlen része az öregedésnek, de a megfelelő gondozás segíthet elhagyni őket. Annak ellenére, hogy az amerikai Dermatology Akadémia tagjai a szkepticizmus megakadályozására szolgáló arcra gyakorolt ​​gyakorlatokat tekintik meg, Annelise Hagen a “The Yoga Face” című könyvében ajánlja ezeket a gyakorlatokat. Míg a zsűri még mindig hatékonysága mellett van, a ráncok megakadályozására szolgáló arckifejezések, a megfelelő táplálékkal, a napvédő szorgalmas használatával és a cigaretta elkerülésével együtt működhetnek.

Ajkak

Az ajkát simogassa, mintha csókot fogna fújni, az arca semleges marad. Tartsa öt másodpercig, és ismételje meg háromszor.

Szem és homlok

Nyomja az indexet és a középső ujját az ajkához, és ismételje meg az 1. lépést, és ellenálljon az ujjaival.

Pofa

Mosolyogjon széles körben az ajkak zárt, fenntartása semleges felső arca. Tartsa öt másodpercig. Ismételje meg három-négy alkalommal.

Nyissa ki a szemét, mintha meglepett volna. Érezni fogod a homlokodat a hajszálod felé. Tartsa öt másodpercig. Ismételje meg három-négy alkalommal.

Csukja be a szemét, és kereszte a szemhéja mögött, mintha az orrodat nézné, vagyis befelé nézne az orrod felé. Zavarja a szemhéját, zárja le őket. Tartsa öt másodpercig. Ismételje meg három-négy alkalommal.

Néhányszor villogó szemmel, csukja be a szemét és lazítsa meg arcát egy pillanatra, hogy pihenjen a gyakorlatok után.

Fogja meg a fogait és nyissa ki ajkait. Húzza a mutatóujjait a száj szélein, és húzza vissza az arcát.

Húzza ujjaival felfelé a szája sarkát, és ellenálljon az arcizomzatának használatával, hogy a szája sarkait lefelé húzza. Tartsa öt másodpercig. Ismételje meg három-négy alkalommal.

Zárja be az ajkakat és puffolja ki arcát annyira, amennyit csak tud. Tartsa öt másodpercig. Ismételje meg három-négy alkalommal.