Egészséges táskák gyerekeknek

A Goody táskák gyakran tartalmaznak rágcsálnivaló csokoládécukrot, cukorral töltött papírokat, nyalókákat, kekszetett édességet és kevés egyéb táplálkozási értéket. Ha gyermeke baráti ünnepnapokon és születésnapi ünnepeken vesz részt, és készen áll arra, hogy saját pártjával vegyen részt, akkor a vendégeknek és a szülőknek egy ízelítőt kap arról, milyen ízletes az egészséges pártfogás.

Annak ellenére, hogy a gyermekbarát táskák a gyermekek számára szórakoztatóak, az ülő életmód, a gyakori egészségtelen ételek és a túl sok kalória fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy az Egyesült Államokban minden ötödik gyermek túlsúlyos, a Centers for Disease Control és Prevention szerint. Lehetősége van arra, hogy minden alkalommal, amikor eszik, táplálja a gyermeke egészséges ételeit – legyen az ebéd vagy etetni neki egy jó táskát.

A gyümölcs alakú cukorkák helyett a gyerekeket szárítsa meg és egész gyümölcsöket tegye a párttáskákba. A 4- 13 éves gyermeknek körülbelül 1/2 csésze gyümölcsöt kell naponta. Használja a jó táskát úgy, hogy tartalmazzon antioxidáns gazdag gyümölcsöket. Tegyen bele kis dobozokat mazsolával, szárított vegyes gyümölcsökkel vagy dehidratált sárgabarackokkal a jó táskákba. A száraz alma szeleteket szed vagy vásárolja meg a szárított alma szeleteket, és a szeleteket befedje az íjhoz kötött műanyag csomagolást. Amikor a klementin vagy a kis mandarin szezonban van, tegyen be egyet a táskába.

Bár csak egy egészséges gyümölcsöt vagy szórakoztató matricát lehet kitölteni egy jó táskával, minden gyermek táskájához hozzáadhat egy egészséges, édes illatot különleges desszertként. Sötét csokoládé kis mennyiségben egészségesebb választás gyerekek és felnőttek számára, mivel a flavonoidok nagyobb mennyiségben vannak jelen a sötétben, vagy keserűbb csokoládéban. Tegye félre a csomagolt négyzeteket a sötét csokoládéból vagy 1 evőkanál. A sötét csokoládé darabok csomagolva műanyag csomagolást minden gyermek táska. A sütemények, mint például a gyömbérpaszta, az állati crackerek és a graham crackerek alacsonyabbak a cukor és a zsíroknál, mint a krémmel töltött csokoládé vagy a vanília sütik.

A ropogós ételek jó szórakozást jelentenek a gyermekek számára, és ha sózatlan, pörkölt dióféléket, napraforgómagot vagy enyhén sózott perecet választ, elkerülheti a zsiradékban lévő zsírokat és a nátriumot. Töltsön össze egy köteget a teljes kiőrlésű kekszet viaszpapírban és nyakkendővel szalaggal, tegyél bele kiszerelt szerves, alacsony nátrium-hal típusú kekszet a zsákokba, vagy tegyen egy tálat ösvénybe, és hagyja, hogy a gyerekek kiragadjanak 1/4 Mindegyik csészét helyezze a saját táskájába.

A gumi vagy a cukor mentes menta csomagja nem egészséges hozzátartozik egy egészséges parti jó táskához, amely kevés kalóriát vagy cukrot ad. A krémek, a kis színezők, a markerek és a labirintus könyvek érdeklődést mutatnak a jó táskákhoz. Helyezzen egy üres élelmiszer-piramis táblát a jó táskákba, hogy a gyerekek töltsék ki otthon. Kérje meg a vendégek szüleit, ha a gyermekek közül bármelyik ételallergiával rendelkezik, mielőtt csomagolná a zsákokat. Ha a kisgyermekes pártot rendez, kerülje a dióféléket vagy az ételeket, amelyek fulladásveszélyt jelentenek.

Jó ok

Gyümölcsnövelés

Édes kiegészítések

Crunchy kiegészítések

szempontok