Egészségügyi tréner futópadok

A Health Trainer futópadokat a Keys Fitness gyártja a garlandi Texasban. A Keys Fitness 1997-ben kezdődött az erőkifejtési termékek gyártásával és a futópadok hozzáadásával a berendezés vonalához. Az Egészségügyi tréner futópadok kínálnak megfizethető futópadokat, többek között olyan funkciókat is, amelyek lehetővé teszik például a futási sebesség és a lejtés közben történő változtatását. Míg a cég magasan értékesített futópadot gyárt, az egészségügyi edző futópadok minősége és értéke jelentősen változik.

A legtöbb egészségügyi tréner futópad összecsukható és könnyű – a tárolást, a szállítást és a könnyű felépítést szolgálja. Egészségügyi tréner futópadok úgy tűnik, hogy a futópad piacának alsó végpontjára irányulnak, és. 2014-től az Egészségügyi tréner futópad árai körülbelül 600 dollárról 2000 dollárra terjednek.

A több mint 1000 dolláros high-end egészségügyi trénerek ugyanazon árkategóriájú márkák azonos tulajdonságait élvezik, és a Keys Manufacturing kiváló minőségű alkatrészeket használ. De az elektronikai kártyák problémát jelentenek. Néhány a legdrágább Health Trainer futópadok nem a 60 hüvelykes övek szükségesek, hogy illeszkedjen futók minden magasságban, ami nem jelent problémát, ha egy rövid átlagos csúcsmagasságú futó rövidebb lépést. De a legtöbb véleményező egyetért abban, hogy ha egy kiváló minőségű futópadra szeretne befektetni, akkor jobb lenne egy már meglévő márka, mint a PreCore vagy a LifeFitness.

Ha olyan futópadot keres, amely $ 550 és 1000 dollár között van, a Keys néhány egészségügyi tréner futópadot kapott, amelyek pozitív visszajelzéseket kaptak. Például a Keys Health Trainer HT502T-nek 599 dolláros MSRP-je van, és pozitív visszajelzést kapott a futópad-gurártól. A HT502T könnyű és masszív, legalkalmasabb a gyalogláshoz és a könnyű futáshoz. 250 font súlyhatárral rendelkezik, így a nehezebb vásárlók el akarnak térni, vagy inkább befektetni egy kereskedelmi minőségű futópadot.

Akár befektetés egy egészségügyi edzőbe vagy más futópadra az alatta lévő $ 500 tartományban, akkor lényegében megkapja, amit fizet. A kis motorok, a rövid övek, a korlátozott funkciók és a hibás elektronika elég zavaróvá válhat ahhoz, hogy megakadályozza a gyakorlást. Mindezek ellenére, mivel a Keys Manufacturing jobb minőségű alkatrészeket használ, még mindig jobb lehet, ha ezt a készletet a legalsó végén. A Keys egy kis cég, amely elkötelezte magát amellett, hogy munkahelyeket biztosít az amerikai dolgozóknak, így ha a gazdaságot támogatni szeretné, miközben pénzt keres, akkor az egészségügyi tréner a legjobb lehet.

Egészségügyi tréner futópadok

A High Enden

Középérték

Az alsó végén