Fuddruckers táplálkozási útmutató

A Fuddruckers azt állítja, hogy a világ legnagyobb hamburgert hozza létre – elég nagy szó a versenyre tekintettel. A rajongók a Fuddruckers étterem tudják, hogy ízletes hamburgereik biztosan versenyzői. De mennyi kárt okoznak azok a lédús hamburgerek és ízletes krumpli az étkezésnek? Nem meglepő, hogy a Fuddruckers nem egészen az egészséges táplálék, de néhány okos választással élvezheti a Fuddruckers étkezést, és nem túl messze túl van.

Fuddruckers lehet ismerni a hamburgereket, de rengeteg lehetőség van, ami barátságosabb az egészségtudatos. A grillezett csirkemell egy búzakorpa csak 401 kalóriát és 8,4 g zsírt tartalmaz. A Market Toss saláta tisztességes választás, de a szalonnasütés emeli a zsírtartalmat, ezért kérdezze meg, hogy nélkül is kaphatja-e a salátát. Az almával, áfonyával és mandulával borított Napa-völgy saláta alacsonyabb a kalóriákban, és jó tápanyagokkal van tele.

Bár alacsonyabb kalóriatartalmú választások vannak, az igazi Fuddruckers rajongók tudják, hogy ez a burgerről szól. Tehát választani a 1/3 font hamburger – a legkisebb a menüben. Válassza ki a búzát, amely 19 kalóriát és majdnem 2 g zsírt takarít meg, miközben több táplálékot biztosít. Ezután, amikor a Market Fresh Produce bárban a palackokat magasra tölti, ragaszkodjon a termékhez. Vegye át a magas kalóriatartalmú finomságokat, mint a Fudds sajtmártással és majonézzel, és válasszon egészségesebb finomságokat, mint a paradicsom, a hagyma, a saláta és a finom házi pico de gallo.

Fuddruckers előételek közé mozzarella botok, csont nélküli csirkeszárnyak és becsapott nachos. Ha figyeled a kalóriabeviteledet, akkor érdemes elkerülni az előételeket, vagy pedig osztani az étvágyat a mennyiség minimalizálása érdekében. A népszerű oldalsó választás, a Fudd krumpli 120 kalóriát és 3 g zsírt tartalmaz. Az édes burgonya krumplit kínálnak egy kicsit táplálkozási értéket, és mivel csak enyhén sózottak, alacsonyabbak a nátriumban.

A Fuddruckers sokféle süteményt kínál a desszertekhez. Tudod, hogy egy csokoládé chip, fehér csokoládé makadámia, zabpehely, m & m vagy cukor cookie-t választasz, de legalább nyugodt lehet, ha tudod, hogy a Fuddruckers nem használ mesterséges transz-zsírt a cookie-jukban . Ön is választhat egy kézzel kevert rázza a desszert.

Egészséges lehetőségek

Burger ajánlások

Előételek és melléktálak

desszertek