Fuze slenderize táplálkozás

A Fuze Slenderize alacsony kalóriatartalmú és alacsony cukortartalmú ital. A termék honlapján, a DrinkFuze.com-on keresztül, az ital tartalmaz energiát és anyagcserét, amely növeli az összetevőket, hogy segítsen a testének karcsúsításában. Nincsenek olyan vizsgálatok, amelyek arra utalnának, hogy a Fuze Slenderize segít a fogyásban.

Információk szolgáltatása

A Fuze Slenderize-re nyomtatott táplálkozási információk szerint minden 18,5 oz. A palack enyhén több mint két adagot tartalmaz. Az ital egyetlen adagja 8 oz. Különös figyelmet fordít az ital fogyasztására, ha követi a kalóriabevitelt.

Kalória

A Fuze Slenderize különféle ízekben kapható, minden egyes adag esetében 5 és 10 kalóriával. A szénhidrátok többet tartalmaznak az itt található kalóriákból, mivel a Fuze Slenderize nem tartalmaz zsírt vagy fehérjet.

Szénhidrát

A természetes ízesítésű Fuze Slenderize italok 1 százalékos levét tartalmaznak. Az ízek egy adagja 2 g vagy annál kevesebb szénhidrátot tartalmaz, 1 g cukorból. A Fuze Slenderize szénhidrátok a javasolt napi adag 1% -át teszik ki egy 2000 kalóriás étrendnek. Ez a termék nem tartalmaz aszpartámot, cukorhelyettesítő anyagot.

Protein és zsír

A Fuze Slenderize italok minden ízét tartalmazzák 0 g zsír és nem koleszterinforrás. Az italok nem tartalmaznak fehérjét. A Fuze Slenderize egy zsíros, gyümölcsízű ital, amely a kalóriát és a zsír bevitelét figyeli.

Vitaminok és ásványi anyagok

A Fuze Slenderize minden ízének egyetlen adagja a C-vitamin ajánlott napi értékének 100 százaléka és a króm 15 százaléka a 2000 kalóriát követő étrendnek. Az ital 20 mg l-karnitint és 200 mg szuper citrimaxet tartalmaz minden adagban.