Georgia kempingek teljes összekapcsolódással

Grúzia több száz kempinget ad otthont, amelyek csendes, eldugott szállásokat kínálnak a sátrak és az autók számára, de viszonylag nehéz a teljes összekapcsolódási hely. Mindezek ellenére a teljes vízzel, csatornázással és elektromos csatlakozással rendelkező kempingek nem lehetetlenek. Az állam minden sarkában egy maroknyi célállomás teljes körű összekötő helyekkel rendelkezik, a Kék Ridge hegyek csúcsaitól a part menti síkságok napsütötte partjaihoz.

Hegyek Régió: Unicoi Állami Park

Az állam északkeleti sarkában található hegyek között található Unicoi Állami Park több mint 100 kempinget foglal magába, amelyeknek mintegy tucatnyi tagja van. Csak vízzel és elektromos csatlakozással rendelkező helyszínek is rendelkezésre állnak, valamint primitív sátratelepek, rusztikus kabinok és teljesen berendezett vendégházak. A kempingben megtalálhatóak a modern mosdók, forró zuhanyok, mosókonyha és egy RV kirakodóállomás. A tartózkodás ideje alatt 8 mérföldnyi túrázási és hegyi kerékpárutakat, vagy úszni, horgászni, kenuzni vagy kajakozni lehet a Unicoi-tónál. A tó halászatához egy jelenlegi grúz halászati ​​engedély szükséges. A kempingek fenntartását telefonon és a hivatalos Georgia State Parks weboldalon keresztül teheti meg.

Piemont Régió: Lock és Dam Park

Az Appalachi-hegység lábánál fekszik Közép-Grúzia hatalmas vonala, és ez a terület – amelyet gyakran Piemont régiónak neveznek – népszerű a kempingezők körében. A Lock and Dam Park, Róma városán kívül, egyike azon kevés kempingeknek, amelyek teljes körű kapcsolatot biztosítanak. Víz, csatorna és villamos energia áll rendelkezésre a park 30 kempingjének mintegy felében, a fennmaradó rész pedig primitív, nem elektromos sátratelep. Minden helyszínen piknik asztal és tábortűz található, valamint könnyű hozzáférést biztosít a forró zuhanyokhoz, modern mosdókhoz és mosodákhoz. A park a Coosa folyóra néz, az egyik legjobb hely a crappie és a csíkos basszus halászat az állam, és a hajó rámpák és a halászati ​​mólón. A parkban található Coosa River Trading Post csali, csali, halászati ​​engedély, harapnivalók és italok értékesítésére alkalmas. Vegye fel a kapcsolatot a Rome-Floyd Parkok és Szabadidõ Hatósággal a kempingek fenntartásával kapcsolatban.

Plains Régió: Reed Bingham Állami Park

A Reed Bingham State Parkban, Dél-Georgia síksági régiójában, a 46 kemping közül 18 teljes összeköttetést, valamint kábel TV-t kínál. Minden kempingezőhöz hozzáférhet a modern mosdó és zuhanyzó. Az 1600 hektáros parkban egy kis tó tartalmaz úszóstrandot, hajókölcsönzést és halászkikötőt. Hét mérföldnyi nyomvonal vándorol át a fák között a tó körül, ahol valószínűleg megtalálják a teknősöket, az alligátorokat, a kopasz saseket és más vadon élő állatokat. A kempinget telefonon vagy a Georgia State Parks weboldalán keresztül is le lehet foglalni.

Tengerparti régió: Country Oaks Campground

A Coast Oaks RV Park és Campground épülete néhány percnyire található a tengerparttól és a St. Mary’s folyótól a Florida-tól. A szálláshely 44 teljes körű RV kempinget kínál. A víz, csatorna és elektromos csatlakozás mellett a kempingekben nagy sebességű vezeték nélküli internet, zuhanyzók, mosdók és mosógépek is találhatók. A kempingek árnyékosak és erdősek, és az 5 hektáros ingatlan tartalmaz egy készletezett horgászhelyet, patkós kútokat és egy könyvtárat a főhivatalban. A kemping néhány percnyi távolságra fekszik a helyi látnivalóktól, mint például a St. Simons világítótorony és a Cumberland-sziget nemzeti partja. A kempinget telefonon, és éjszakai, heti és havi árak közül választhatja