Gyakorlatok karcsúbb karokra

A puha karok inkább esztétikai problémák, mint az egészségügyi kockázatok. A köveket olyan külterületeken, mint a karok, szubkután, ami azt jelenti, hogy a bőr alatt és távol van a létfontosságú szervektől. A zsír eltávolításának célja az, hogy elősegítse a testsúlycsökkenést egész testében, miközben tonizálta a karját. Ez szebb képet nyújt Önnek és segít önnek abban, hogy visszanyerje önbizalmát.

A cardiovascularis képzés kulcsfontosságú, amikor a karjaid vékonyak. Amikor kardio gyakorlatokat végez, akkor a maximális pulzusszám 75-80% -át kell dolgoznia, hogy zsírégetést tudjon termelni a testében, beleértve a karjait is. A kardio minden formája súlycsökkenést eredményez, de bizonyos formák kifejezetten a karjaidat érintik, amelyek segítenek javítani a hangzást. Válassza ki az elliptikus edzést, az úszást, az evezést, a kickboxot vagy a kötél ugrását a legjobb eredmény érdekében. A legjobb súlycsökkenési eredményekhez hetente 150-300 perc mérsékelten intenzív aerob hatást fejt ki.

A karokban a fő izmok a tricepszek és a bicepszek. A tricepszek a felső karok hátán ülnek, és a bicepszek elöl vannak. Amikor a súlygyakorló gyakorlatokról van szó, a cél az, hogy mindkét izom mindkét munkáját elvégezze. Ez megadja a karjaidnak a definícióját és izomépítést is. Az izomnövelés növeli azt az arányt, amellyel a szervezet kalóriát éget, amíg nyugalomban van. A gyorsabb pihentető anyagcserével gyorsabban elveszítheti a karzsírt.

A gyakorlatoknak magukba kell foglalniuk a könyök kiterjesztését és rugalmasságát. A könyök meghosszabbítása akkor történik meg, amikor egyenesíti a karját, és működik a tricepsz. A rugalmasság akkor következik be, amikor az alkar és a felkar közötti szöget csökkenti, és a bicepszet működik. A tricepszek a szoros markolattal ellátott próbapadok, a meredekségek és a tricepsz kiterjesztések. Barbecue fürtök, csikók és kalapács fürtök működnek a bicepszek. A megfelelő technikával fontos a kar-gyakorlatok előrehaladása, plusz a sérülések megelőzése. Soha ne támaszkodjon a lendületre a gyakorlatokkal, és győződjön meg róla, hogy a teljes körű mozgás és a munka, amíg az izmok nem tud egy újabb rep.

Bár a testmozgás segíti a puha karokat, a diétát is figyelembe kell venni. Ha továbbra is nagy mennyiségű kalóriát eszel, akkor legyőzheti erőfeszítéseit az edzőteremben. A legjobb módja annak, hogy elveszítsd a karzsírzsírt vagy a zsírt bárhol a testedben, hogy csökkentse a kalóriát gyakorlás közben. Ez növeli a kalorikus hiányt és elősegíti a gyorsabb előrelépést. Egy 500 kalóriás napi csökkentés miatt körülbelül 1 lb.

Cardio Training

Arm-toning gyakorlatok

Technika

Dietről