Gyakorlatokat veszít a zsír és nem tömeges fel izom

A nem kívánt zsír megszabadulása olyan gyakorlatok elvégzésével történik, amelyek sok kalóriát égetnek el, és alacsony kalóriatartalmú, mégis tápláló étrendet fogyasztanak. A legtöbb kalóriát égető gyakorlatok a cardio gyakorlatok, amelyek a szívritmus és a tónus izomzatát növelik, nem pedig a tömegnövelést. Az ömlesztett testépítmények viszont erős ellenállóképességet használó erőkifejtési gyakorlatok – például szabad súlyok és súlygépek. Ha zsírosodni szeretne egy sovány, tónusú testre, választhat a kalóriaégető cardio gyakorlatok közül a rutinodhoz.

A zsírégetés napi kalóriahiányt igényel. Ez azt jelenti, hogy több kalóriát éget el, mint amit fogyaszt. Először határozza meg, hogy hány kalóriára van szüksége naponta az egészséges energia szint fenntartásához. Az összeg különbözik a kor, a nem és a tevékenység szintjétől, többek között. Az átlagos nőnek napi 2 000 kalóriára van szüksége, hogy állandóan tartsa a súlyát, míg a férfiaknak körülbelül 2500 kalóriára van szüksége. Miután megtudta, hogy mit fogyaszt, közelítse meg a kalóriákat, amiket rendszeresen cselekedni, például sétálni, aludni és beszélgetni. Ehhez számítsa ki a basalis metabolikus sebességet vagy a BMR-t egy online számológép segítségével. Ha a BMR nem haladja meg a kalóriát, akkor eszik, indítsa el a kardio. Például ha naponta 2 000 kalóriát fogyaszt, BMR-je pedig 1,800, akkor hozzáadhat egy cardio-edzést, amely 200-kal meghaladó kalóriát éget a zsírégetésre.

A futás egy kiváló kardio edzést kínál, amely javítja az általános edzést, hangokat és sok kalóriát. Egy 125 kilós ember, aki 12 perces mérföldet hajt végre, körülbelül 240 kalóriát ég el 30 perc alatt, míg egy 185 fontos személy 355 kalóriát éget. Célja, hogy 20 percet hetente három-hat napig fusson saját tempójában. Ha új vagy, akkor lassú. Ha nem tudja teljesíteni a teljes 20 percet, akkor fusson annyit, amennyit csak tud, és végigmegy a többieken. Még akkor is, ha csak öt percig futsz, tartsd be. Gyorsan látni fogja a javulást, és mielőtt megtudná, megfelelő kalóriatüzelő célt fog létrehozni a zsírégető hiány eléréséhez.

Kerékpározás a szabadban vagy a beltérben egy újabb kardio-calorie-blaster. Cycle szabadban 30 perc 12 és 13,9 mph, és éget 240 vagy 355 kalória, ha súlya 125 vagy 185 font. Húzd fél órával a kerékpárt az edzőteremben, pedálok mérsékelt sebességgel és égess 210 és 311 kalóriát. Élvezze az alacsony hatású, teljes testű edzést? Fújja fel a kalóriát égő úszással. Tegye a mellét 30 percen keresztül, és használjon 300-444 kalóriát, vagy töltse az izmokat 330-488 kalóriával, hogy úszni freestyle vagy pillangó fél órán keresztül. Még egy lassú hátramenet 30 percig 240-355 kalóriát fog bevenni. Próbálja meg a ciklust vagy úszni 20 percet hetente három-hat nappal a saját tempójában, felépíti az idejét, amíg kényelmetlen lesz, és megkapja a kalóriát, amit a hiányodra szüksége van.

Az égő kalória szépsége a cardio gyakorlatokkal az, hogy mindenkinek van valami. Ha egy edzést elfáradsz, átváltsz egy másikra, vagy összekevered a cardio cross-edzéssel, amely magában foglalja a különböző típusú cardio-t egy megadott időtartamon belül. A legfontosabb az, hogy olyan gyakorlatokat válasszon, amelyek tetszenek, és amelyek könnyen beilleszthetők a rutinodba, hogy rendszeresen tartsd őket rendszeresen a kalóriahiány fenntartásához. 30 percig gyakorolva 150-222 kalóriát lehet égetni, 165-244 golfpályát és klubot tartani, 210-311 focizni, 300-444 ugrókötelet, 240-355 sífutást, 180-266 lejtőt, 120 178 víz aerobik és 270-400 az elliptikus edző az edzőteremben.

Felmelegedjen öt-tíz perc könnyű kardióval, mint a gyaloglást vagy a magas térdlifteket, mielőtt elkezdi az edzést. Az izmok felmelegedése megakadályozza a sérüléseket, és hatékonyabb és élvezetesebb rutinra válik, és a felmelegedés pedig kalóriát is éget. A 10 perces gyaloglás bemelegítésnek legalább 40-55 kalóriát kell elkapnia, és ha egy 10 perces sétahúzóval dolgozik, ott van még egy másik 40.

Hogyan lehet zsírt égetni

Az Ön útja a Lean Physique-hez

Cycle és Swim the Pounds Away

Válassza ki a tevékenykedéseket

Felmelegedés és lehűlés