Gyorsabban szivattyúzza a karjait?

A megfelelő versenyt el kell hagyni, hogy megszülessen a következő versenyedben. Úgy gondolja, hogy a megfelelő formanyomtatvány csak az alsó testet érinti, de a fegyverek szivattyúzása közvetlenül befolyásolja a teljesítményét is. A karjaid gyorsabb szivattyúzása, hogy közvetlenül befolyásolhassa a futósebesség-fejlődést.

A fegyver szerepe

A karok megtartják a törzs forgását az ellenőrzés alatt a futás során. Ez azt jelenti, hogy az optimális energiatranszfert a csípőn keresztül fókuszálhatja. A karok szivattyúzása segít felgyorsítani és elérni a maximális sebességet.

Arm fókusz

Míg a futtatáskor még mindig figyelmet kell fordítanod a gyalogos növényekre és az alsó karosszériákra, ellenőrizd a fegyveres fellépést is. Hajlítsa meg a könyökét és szivattyúzza őket előre és hátra, különös hangsúlyt fektetve a meghajtóra, és hátrafelé, hogy a vállat lazítsa. Az elülső karszögnek körülbelül 60-90 fokosnak kell lennie, javasolja Patrick Beth edzőt és edzőt, miközben a hátsó karot 90-120 fokos szögben kell elforgatni. A relaxált kéz olyan laza karokat jelent, amelyek gyorsan pumpálhatnak. Ha öklét csinálsz, a feszültség egészen a karodig halad, és szinte szinte lehetetlen a szivattyú.

Gyakori hibák

Ha a szivattyú a karjait a teste elé helyezi, valójában akadályozza a sebességet. A test középvonalán áthaladó karok azt jelentik, hogy a csípő is forgó, ami energiát pazarol, és korán elfárad. Előfordulhat, hogy extra képzést kell fektetnie a képzés során, hogy megtartsa a karokat a kereszteződés mozgásától, de a versenyen elért nyeremény megéri.

Képzés a megfelelő űrlapra

Minél többet gyakorol a megfelelő kar alakja, annál természetesbb lesz az erős karszivattyú. Gyakorolja a karját oda-vissza, miközben egyensúlyba hozod a lábad golyókat, hogy szimulálja a sprintet. Tegyétek meg ezt a tükör előtt, hogy megfigyeljék az űrlapot, és erősítsék meg, hogy a kezei nyugodtak, a vállak lefelé vannak, és a karok nem átlépik a középvonalat. Ügyeljen a karja szögére, minél közel 90 fokosra fordítva. Szivattyú 30 másodperces intervallumokra különböző intenzitással. Szimuláljon egy mérsékelt sebességű szivattyút, egy gyors szivattyút és egy teljes kiegyengető gyorsító szivattyút két vagy több készleten, amelyek kb. 30 másodpercig nyugszanak egymás között.