Gyümölcs és gabona gabona bar táplálkozási tények

A Fruit N ‘Grain rudakat a Kellogg készítette, és jelenleg a Nutri-Grain nevet viseli. A Nutri-Grain bárok gabonakészítménnyel rendelkeznek, gyümölcstöltéssel. A Nutri-Grain bárok hét gyümölcsös ízben kaphatók, két gyümölcsös fúziós íz és egy joghurt bár. Az összes Nutri-Grain gyümölcsös ízanyag hasonló táplálkozási tényekkel bír. Az Apple fahéj az eredeti ízek és a legnépszerűbb Nutri-Grain bár.

Táplálkozási tények

A Nutri-Grain Apple Cinnamon bár 120 kalóriát tartalmaz, és 30 kalóriát tartalmaz a zsírból. Ezek a 30 kalória 3 g zsírból származik, ami a 2000 kalóriás étrend javasolt napi bevitelének 5% -a. A bár 24 g szénhidrátot tartalmaz, amelyek fele cukorból áll. A táplálék szál 3 g szénhidrátot tartalmaz, ami 10 százalékos ajánlott napi bevitelnek felel meg. A Nutri-Grain bárok 2 g fehérjét tartalmaznak adagonként, ami egy teljes bar.

Vitaminok és ásványi anyagok

A Nutri-Grain bár különböző vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Az almafahéj csík több vitamint tartalmaz a B-komplexumban, beleértve a tiaminot az ajánlott napi bevitel 15% -ában, a riboflavin és a niacin 25% -át, a 10% -os folsavat és a B6-vitamint 25% -ban. A bár tartalmazza az A-vitamin ajánlott napi bevitelének 15% -át. A Nutri-Grain Apple Cinnamon 10% -át ajánlja a vas és cink napi bevitelének, valamint az ajánlott napi kalcium bevitelének 25% -át.

Előnyök

A Nutri-Grain bárokban található különböző B-komplex vitaminok különböző egészségügyi előnyeit állapíthatja meg. A tiamin és a riboflavin, amelyek a B1 és B2 vitaminok, segítenek a szervezetnek energiát előállítani és segítenek az idegek, a szív és az izmok egészségében. A B6-vitamin segíti az egészséges vörösvérsejtek termelését, és segít a szervezetben a fehérjék lebontásában. A folsav, ami a B9-vitamin, szintén segít a vörösvértestek termelésében, és segít a szervezet sejtjeinek DNS-termelődésében.

tévhitek

Annak ellenére, hogy ez a bár alma ízű, nem tartalmaz ugyanazt a táplálékot, amit egy igazi alma kap. A legfontosabb különbség a C-vitamin hiánya a Nutri-Grain Apple Cinnamon bárban. A táplálkozási tények szerint a Nutri-Grain Apple Cinnamon bár a C-vitamin ajánlott napi bevitelének 0 százalékát tartalmazza 2000 kalóriás étrend esetén. A C-vitamin antioxidáns tulajdonságai miatt fontos vitamin az egészségre. Az antioxidánsok segítenek az immunrendszeredben a szabad gyökök elleni küzdelemben.

figyelmeztetések

A Nutri-Grain rudak “gabonakrúd” -ként kerülnek forgalomba, ami azt jelezheti, hogy egészséges reggeli helyett étkezés helyettesíthetők. Ha naponta három ételt eszel egy 2000 kalóriás étrendben, a Nutri-Grain bár a táplálék kevesebb mint egyharmadát kínálja a nap folyamán. Csak 130 kalóriát kínál, amely kevesebb, mint 7 százalék kalóriás szükségleteit fedezi a nap folyamán. A bárban a C-vitamin ajánlott napi bevitele nulla százalék, a vitamin, amelyet általában reggeli ételekből, pl. Gyümölcsből és narancsléből kaphat.