Hány kalóriát égetnek a jillian michaels 30 napos szúrás szintje 2?

Ha egy nagy intenzitású, gyors DVD-edzést keres az izmok tompítására és a kalóriák elégetésére, a Jillian Michaels 30 Day Shred három intenzitási szintet biztosít a tested működéséhez. Hagyja az első szintet, és egyenesen a 2. szintre lépjen, ha már rendszeresen dolgozik.

Időkeret

A “30 Day Shred” nagy intenzitású edzést biztosít, amely magában foglalja az erősítő edzést, az abdominális tonizáló gyakorlatokat és a szív- és érrendszeri mozgást rövid időközönként. A 2. szintű “30 Day Shred” is tartalmaz egy rövid bemelegítő és lehűlt szegmenst a 20 perces edzésprogramban.

szempontok

A kezdő súlya és a fitnesz szintje hatással lesz arra, hogy hány kalóriát éget a 2. szintű “30 napszakos” edzésen. A kezdő súlya körülbelül 150 font, akkor számíthat arra, hogy éget körülbelül 503 kalória óránként ezt a DVD-t, vagy 167 kalória egy 20 perces edzés.

Figyelem

A “30 napos aprítás” intenzív és kihívásokkal teli edzés, még alacsonyabb nehézségi fokon is. Ha újak vagytok gyakorolni, érdemes a legalacsonyabb intenzitással kezdeni, a második szint helyett.