Házi készítésű testek, hogy lefogyjanak

Ha gyorsan fogyni szeretne, előfordulhat, hogy hallott már a karcsúsító testtörlések tendenciájáról. A szalon látogatása során a technikus rongyos burkolatokat alkalmaz a testre, melyeket növényi kivonatok keverékébe mártott. A hüvelyk mérése a becsomagolás befejezése előtt történik. Miután befejeződött a csomagolás, a méréseit újra megismételjük, hogy megmutassuk, mennyi súlyt vesztettél. Csinálhat egy házi készítésű testet a fogyáshoz. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy nincs bizonyíték arra vonatkozóan, hogy ezek a csomagolások hatékony módja annak, hogy egy személy elveszítse a súlyát. Beszélje meg kezelőorvosával, mielőtt testtömeget próbálna használni a testsúlycsökkentés érdekében.

Válasszon egy tiszta és nyugodt területet a házból, hogy magad legyen a testburkolat. Lehet, hogy a szoba nagyon meleg. Tegyen egy lemezt a padlóra, mivel a csomagolás alkalmazása rendetlen lehet.

Vizet forralni. Távolítsa el a hőtől és keverje össze az összes összetevőt. Keverjük addig, amíg a só fel nem oldódik. Hagyja a keveréket legalább 10 percig lehűlni, mielőtt a testre felvinne.

Áztassa be a kötést a keverékben. A keveréknek kissé melegnek kell lennie a bőrön, de nem túl meleg. Ha szükséges, újra felmelegítheti a csomagolóanyagokat.

Alkalmazza a kötéseket meztelen testére. Kezdje a bokádon, és dolgozzon felfelé a testen. Mozgassa a kötéseket a lábak, a combok, a fenék, az abs, a karok és a mellkas köré körkörösen, a test befogásával. Ha szükséges, rögzítse a kötéseket fémkapoccsal. Csatlakoztassa a klipet a kötés mindkét végéhez, vagy rögzítse a kötés alatti végét a rögzítéshez. A kötéseknek szorosaknak kell lenniük, de nem túlságosan szűknek, ha fájdalmasnak érezzük magunkat.

Hagyja hagyni a testet legalább 45-60 percig. Ebben az időben melegnek kell maradnia. Lehet, hogy továbbra is mozgásban kell tartani a kézsúlyokat, vagy más alacsony hatású gyakorlatot kell tennie. A melegen tartandó termálfólia takaróval is fedheti magát.