Hogyan fogyaszthatok 5 nap alatt?

Ha gyorsan kell fogyni, ne verejtsd ki. Van egy módja, amennyit csak 5 nap alatt tehetsz. A leggyorsabb módja a fogyásnak 5 nap alatt az, hogy csökkentse a bevitt kalóriák mennyiségét, és növelje a felhasznált mennyiséget. Jó és egészséges táplálkozás is fontos a súlycsökkenés szempontjából.

Gyakorolj minden nap. A testmozgás elengedhetetlen a súlycsökkenés szempontjából, mivel ez a leggyorsabb módja a kalóriák elégetéséhez. A Pittsburgh-i Egyetem tanulmánya szerint 55 percig kell a testsúly 5 napján 5 napig gyakorolni, de 5 nap alatt fogyni szeretne, így naponta 5 napig kell gyakorolni. Olyan tevékenységeket szeretne végrehajtani, amelyek a legtöbb kalóriát égetik. A ProHealth.com szerint egy 150 font nő, aki egy órán keresztül fut, majdnem 550 kalóriát éget el, ugyanaz a nő 680 kalóriát éget le egy órára.

Reggelizni. Egy nagy reggeli reggel rögtön elindítja az anyagcserét, és segít naponta több kalóriát égetni. Ha 5 nap alatt fogyni szeretne, reggelit kell megenni, mert ez a nap legfontosabb étele. A tojásfehérje a legjobb választás a reggelihez. Fehérje van betöltve, és a fehérje megadja neked az energiát, amire szükséged van. Egyél három tojásfehérjét minden reggel.

Vizet inni. Az ivóvíz megnöveli az anyagcserét és kiszélesíti a méreganyagok rendszerét. Ez hidratál, és extra energiát biztosít az edzés befejezéséhez. Legalább nyolc 8 oz-ot kell inni. Napi pohár vizet.

Kerülje a szénhidrátot. A szervezet nem használ szénhidrátokat, így zsírként tárolják őket. Ha csak 5 nap alatt szeretné lefogyni, fontos, hogy korlátozza a szénhidrátot. Minél kevesebb szénhidrátot eszel, annál kevesebb zsírt tárol, és annál több zsírt éget.

Csökkentse kalóriáit. Ez a legfontosabb lépés a súlycsökkenés rövid idő alatt. Egy font 3,500 kalória. Tehát, ha naponta 700-cal kevesebb kalóriát redukál, akkor 5 nap alatt elveszítheti az 1 lb-ot, ha csak csökkenti az ételt.

Egyél gyümölcsöt az étkezés előtt. Egy banánt vagy egy almát enni, reggeli, ebéd és vacsora előtt. Ez segít feltölteni a gyomrot, mielőtt megette a fő étkezést, így enni kevesebbet.

Vegyünk mély, lassú lélegzetet 10 percig minden nap. Lassan lélegezni lélegezzen 10-re, majd lélegezz ki, miközben lassan 10-re számít. A mély lélegzés segít a fogyásban, mert a hozzáadott oxigén nagyobb lélegzetet vesz. Minél több oxigént kapsz a szervezetedben, annál több zsírt éget el az oxidációtól. Az Országos Egészségügyi Intézet szerint napi 10 percig mély lélegzés csökkenti a vérnyomást és segít a fogyásban.