Ingyenes edzőtermi edzéstervek

A helyes edzésterv megtalálása az edzőteremben nagyban különbözhet a testedben és a motivációban. Ha edzésprogramja van a helyén, akkor nincs idő, amikor eljutsz az edzőterembe. Pontosan tudva, hogy mit kell tennie, és az edzésre kell összpontosítania, biztosítja, hogy minden izmaidat eltalálja, és előrelépést tesz a fitness célok elérésében.

A munkatervek összetevői

A Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja azt ajánlja, hogy a felnőttek egyensúlyt kapjanak a kardio és az erőtanulmányok között az optimális egészség elérése érdekében. Ha szabad edzésterveket keresel, győződjön meg róla, hogy mindkettő közül mindegyiket megadja. A kardio edzés magában foglalja többek között a futást, az úszást, a kerékpározást és a lépcsőzeteket. Erõs tréningeket végezhetünk súlyokkal, mint például a bicep fürtök és a vállprés, vagy testtömegével kiegészíthetõk, mint pl. Pullups, pushups és tricep dips.

Hol nézzük

A web a legjobb erőforrás a szabad tornaterem edzéstervének megtalálásához. Számos igazolt személyi tréner a személyes blogjaikra kiküldi edzésre vonatkozó javaslataikat. Ezen kívül az egészségügyi és fitnesz magazinok különböző edzésterveket kínálnak minden edzettségi szintre, és tippeket és tanácsokat is nyújtanak edzésre. A professzionális fitnesz egyesületek edzésprogramokat és útmutatókat is kínálnak a különböző edzések elvégzéséhez.