Jó ötletek egy kísértetjárta erdőhöz a tizenévesek számára

Ha a gyerekek kísérteties erdőt díszítenek barátainak vagy fiatalabb trükkjeiknek, segítenek abban, hogy átmenjenek a gyermekruhák viselésétől a felnőttek szerepében. A különböző segédeszközök használata és a barátainak arra való felkínálása, hogy a járókelők rémüljenek, segíthetnek abban, hogy egy közönséges helyet átalakítsanak egy hátborzongató területre, hogy megijesszék a szerencsétlen látogatókat Halloweenon.

Használjon ködgépet

Ahhoz, hogy megkapja azt a furcsa pillantást, amit a tizenévesek akarnak, egy félelmetes elemet, mint a köd. A ködgép használata segíthet abban, hogy megkapja a kísérteties hangulatot, anélkül, hogy mindig az embernek kellene lennie a gépnek. A tizenévesek ezután átgurulhatnak a területen, és kitöhetnek az útra, hogy megijesszék a látogatókat.

Add fényt

Bár lehet, hogy az erdő sötét és félelmetes marad, a látogatóknak még mindig szükségük van arra, hogy némi fény adjon át az erdőben. Néhány színes, alacsony homályú lámpa felvétele némi fényt biztosít a vendégeknek, de elég sötétséggel, hogy félelmetes maradjon. Dobjon néhány izzó pálcát az út szélén, vagy használjon izzó folyadékot egy üstbe, hogy nagyobb hatást érjen el. Cserélje ki a fehér fényeket a kültéri világításban fekete vagy piros lámpák számára, hogy élvezetesebb élmény legyen.

Ragadja meg a temetőt

Néhány dolog olyan hátborzongató, mint egy temető. Adja hozzá ezt az elemet az erdő közepének részeként. Props, mint a faux holttestek, patkányok és macskák még enyhébbé teszik a környezetet. Ha animációs kellékeket tartalmaz, akkor a temető ideális helyszín a számukra. Használjon olyan testeket, amelyek kiaknázzák a sírkövek mögül áthúzódó koporsókat vagy teremtményeket. Vágott kerítés és néhány törött ág finomítja a megjelenést.

Add hozzá a testrészeket

Adjon gyönyört a gyerekeknek azáltal, hogy hozzátesz valami undorító kelléket a keverékhez. A ruhaüzletekben vannak tartalék testrészek, például kezek, lábak és karok, amelyeket az erdőben megszórhat. Használjon mannequin vagy polisztirol hab fejeket dekapitált díszekhez. Add hozzá vámpír, zombi vagy csontváz sminket, hogy díszítse őket, majd tetején őket egy késsel a fején vagy a vérben tátongó sebek.

Játssz a Senses-szel

A vendégek érzékeivel szembeni izgalom segíteni tud egy sikeres ijesztő környezet megteremtésében. Villogó szemgolyók vagy fények stimulálják az erdő vizuális hatását. A félelmetes zene és a véletlenszerű sikolyok befolyásolják a vendég hallását. A “vér” vagy a köd forrázása a vendégeknek megérinti a figyelmet. A tinédzserek és a szülők az erdőből ugrálnak a legtöbb érzéken.

Az erdők különböző vadon élő állatokhoz kapcsolódnak. Vegyük a természetes jelzést és adjunk néhány hátborzongató állatot az erdőbe. Festse a madarakat fekete spray festékkel úgy, hogy úgy néznek ki, mint a varjak és az óriások. Az owls egy újabb kísérteties lehetőséget kínál az erdőnek. Add hozzá pókhálót, hogy befejezze a megjelenést.

Hang Állatok