Lógó fejjel lefelé gyakorolt ​​gyakorlatokat

Az inverziós gyakorlatok a fejét fejleszti, a magját erősítik, a gerincet és a lábizmokat nyújtják, javítják a vérkeringést, a testtartást és a mentális éberséget. Ezeket a gyakorlatokat úgy viszi fel, hogy olyan csizmákat visel, amelyek horogsorba húzódnak, amelyről lefagy. A fejjel lefelé történő lerakódás előtt beszéljen kezelőorvosával, mert olyan betegségek, mint bizonyos herniák, glaukóma, pangásos szívelégtelenség és szélsőséges elhízás, ellenjavallták ezt a típusú képzést.

A három pont hang gyakorlása egy módja annak, hogy alkalmazkodni kell, hogy fejjel lefelé anélkül, hogy lógott volna egy teljes 90 fokos. A három pont hangot tartja fenn a kapcsolódás három pontját a bárban, amelyről mindig lógsz. Ezek a pontok a két lábad, amelyek gravitációs csizmákat hordanak, amelyek a bárhoz csatlakoznak, és egy kézzel egy időben. Kezdjük a négy ponttal, ahol a csizmák a helyükön vannak, és mindkét kezével tartja a rúdat. Ezután engedje el az egyik kezét és hátrafelé hajoljon, ahogy a szabad kézzel a föld felé ér. Kapcsolja az oldalakat.

Az inverziónak szüksége van egyenes fejjel lefelé lógásra a testével a talajra merőlegesen. A testtartás, a rugalmasság, a mozgás körüli mozgás, a mentális éberség és a keringés javítása mellett az inverzió csökkenti a stresszt, az edzés után újraszervezi a gerincet és segít a teljes magasság fenntartásában. A fizikai tevékenységek, mint a futás, a golf és a baseball tömörítik a gerincet az ütközésből, és gyakran húzzák ki a gerincet az összehangolásból, ha nagyobb nyomást gyakorolnak a test egyik oldalára. Az invertálás lehetővé teszi a gravitációnak, hogy a gerincet ismét összehúzza, és ideiglenesen enyhíti a hátfájást.

Az invertált lehúzás és nyújtható gyakorlatok erősítik a hasukat és az alsó hátat. Az invertált ülések lehetővé teszik a mozgás nagyobb mozgását, mint a padlódásoknak az ellenállás ellen. Kezdjük, csúsztassuk felfelé. Teljesen 180 fokkal húzza át a mellkasát a combjaira. Padlózúzással csak 90 fokos lejtést végez. Érintse meg, hogy megérintse a lábujjakat – ez nyújtja a hát alsó részét, akárcsak az ülést, és a lábujjához ér.

A szabályos guggolók a négysők és a gitárok munkáját végzik, de a fejjel lefelé irányuló pozícióban fordított guggolás történik. Az invertált guggolás végrehajtásához csúsztassa le fejjel lefelé, majd térdre hajlítsa, hogy felemelje testét a rúd felé. Érezze ezt a lábad hátán. A teste ekkor egy fejjel lefelé húzódik.

Három pont Hang

Teljes invertálás

Fordított Situp

Felfordított csikók