Sebességtáska magassága

Hosszú hónapokig vagy akár évekig tarthat a gyakorlat, amíg nem sikerül ütni egy sebességtáskát, hogy állandó ütemeket produkáljon. Mielőtt a sebességtáska edzésének hangja megfordíthatja a fejét az edzőteremben, azonban a táskát úgy kell beállítani, hogy a megfelelő magasságban legyen. A túl alacsony vagy túl magas helyzetben lévő sebességtasak elütése nehézkes lehet, és természetellenesnek érezheti magát.

A táskával szembenézzen

Bár az alakja a sebességtartó táskák megjelenése kissé eltérhet a gyártójától függően, általában könnycsepp alakú. A sebességcsomagtartó magasságának beállításakor biztosítsa, hogy a táska vastagabb része – a hasa néven ismert – ugyanolyan magas, mint az orrod és a száj. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy hatékonyan sztrájkolj a zsákot.

Több mint csak zajos edzés

Előfordulhat, hogy alkalmanként látja, hogy egy boxer ütközik a sebességtáskával a táskakesztyű viselése közben, de a legtöbb sportoló végigvezette a képzési rutin egy részét kezével. A sebességmérő táska lehetővé teszi a sebesség, pontosság és időzítés finomhangolását. Az edzés azt is megköveteli, hogy a kezét három percig tartsa magasra és mozogjon, ami kritikus a gyűrű sikeréhez.