Sós mester táplálkozási információ

A Gravy Master fűszeres szósz, amelyet szószoként használnak, vagy húsos barnítószerként. A termék nem tartalmaz húst, hanem az összetevők közé tartoznak a cukor, az ecet és a fűszerek, amelyek sötét, hús-infúziót hoznak létre. A Gravy Master ízeket ad hozzá a sajtok, levesek, pörköltek és más sötét mártásokhoz, amelyek húst használnak.

Információk szolgáltatása

A Gravy Master folyékony fűszerezés egy üvegben, amely 5 folyékony ouncot tartalmaz. Egy adag Gravy Master egy negyed teáskanál. Minden üveg Gravy Master tartalmaz körülbelül 120 adagot. A Gravy Master egy koncentrált folyékony fűszer, amelyet nem szabad fogyasztania közvetlenül a palackból.

Kalória

Az egyik adag Gravy Master fűszerezés és barnító mártás 0 kalóriát tartalmaz. A csomagon található táplálkozási adatok nem mutatják ki, hogy egynél több alkalommal fogyasztott adagok kalóriát tartalmaznak-e.

Szénhidrát

A Gravy Master folyékony fűszerezés egyetlen adagja nem tartalmaz szénhidrátot, bár az összetevők listája karamellizált cukrot tartalmaz. A termék nem tartalmaz rostot, és a gyártási folyamat miatt negatív értéket képvisel a cukor számára.

Zsír és fehérje

A Gravy Master fűszerezés és barnító mártás nem tartalmaz zsírt vagy koleszterint egy adagban. A szósz nem tartalmaz fehérjét. A Gravy Master összetevő listája magában foglalja a szója- és kukoricafehérjét, de ezek az összetevők nem járulnak hozzá a fehérje értékéhez.

Vitaminok és ásványi anyagok

A Gravy Master nem rendelkezik jelentős vitamin- vagy ásványi anyagokkal. A szósz jelentős mennyiségű nátriumot tartalmaz, egynegyed teáskanál adagolva, amely 30 milligrammot tartalmaz. Ez az érték aggodalomra ad okot, ha egy szóban több adagot használ a szószban.