Zöld szalonnák és székrekedés

A zöld sima finomságokat bármilyen zöldség felhasználásával készítik, gyümölcsökkel kombinálva az édességet és az ízt. A vizet rendszerint beépítik, és más összetevők, mint a lenmag, a kandusz vagy a kender, vagy akár a fehérjepor is hozzáadhatók. A zöld simaízületek eredetileg megváltoztathatják az emésztőrendszert. Néhány ember lazább székletet tapasztal, míg mások szalasztást tapasztalhatnak. Időben az emésztés az egészséges táplálékhoz jut, ahogyan a testetek használják. A pureed ételek a “British Journal of Nutrition” 2013. áprilisi kiadása szerint szintén megőrzik előnyös összetevőket és növelik a vitamin- és antioxidáns bevitelt, ami csökkenti a szívbetegség kockázatát. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, forduljon orvosához.

Zöld Smoothie hatás

A zöld csíkok tele vannak két fontos összetevővel az egészséges emésztéshez és a bél rendszerességéhez: rost és víz. A finompékhoz hozzáadott víz mellett a nyers ételek nagyon magas vízzel rendelkeznek. Ez a két dolog segít fenntartani az ömlesztett anyagot a székletben, és tartsa lágyabban, hogy könnyedén áthaladhasson a belekben. Dr. Sears elmagyarázza, hogy ha növeli a rostot az étrendben, meg kell növelnie a vizet, hogy megakadályozza a székrekedés bekövetkezését, mert a rost önmagában nem vezet a bél rendszerességéhez. Növelje az ivóvíz mennyiségét a nap folyamán, hogy alaposan kiegyensúlyozza a szalonnák bevitelét. A zöld sminkek más módon is javíthatják az egészségét. Például a kelkemell hozzáadásával csökkentheti koleszterinszintjét, és csökkentheti a szívbetegségek kockázatát, a 2008. áprilisi “Biomedical and Environmental Sciences” című tanulmány szerint.

A székrekedés megoldása

A friss gyümölcsök és zöldségek hiánya étvágytalansághoz vezethet, amikor a test nem rendelkezik a szükséges szálzal ahhoz, hogy az emésztőrendszeren keresztül mozgassa a székletet. Mivel a szék a bélben ül, izomtónus elveszik, és a bél átmérője nő, ahogy a széklet halmozódik fel. Miután zöld diétát vezettek be a táplálékba, a belek az új szál- és vízáramláshoz kell igazodniuk. Néhány ember tapasztalhatja azt, ami folytonos székrekedésnek tűnik, amikor a valóságban a testnek nincs ideje szabályozni, vagy a vízfelvétel nem megfelelő, megtiltja a rostok munkájának elvégzését.

Időkeret

Minden ember teste másképp reagál a zöld simaizomokra. Számos tényező, köztük a zöld zargó mennyisége, amelyet az embernek a székrekedés miatt elszenvedett időtartama alatt elfogyasztott, mindennemű szerepet tölt be a normális elimináció eléréséhez szükséges időben. Néhány ember számára mindössze néhány napra van szükség. Mások számára a folyamat hetekig tart. Azok az egyének, akik évek óta tapasztalták a székrekedést, lehetővé kell tenniük a belek számára, hogy gyógyuljanak és a normális izomtónus visszatérjenek.

szempontok

Egyes betegeknél a zöld simaizomokkal kapcsolatos kedvezőtlen emésztési hatások fordulhatnak elő. Az emésztőrendszerrel kapcsolatos krónikus állapotú betegeknek a diétára való felvétel előtt meg kell beszélniük az orvosokkal folytatott zöld simaizomok használatáról. A zöld smink nem célja a székrekedés vagy bármilyen állapot kezelésére. Mindig beszéljen orvosával diagnózishoz és kezeléshez.